Konzistence lehká, tvořená přímým prolisováním surovin. Vůně a chuť výrazná, příjemná.
RADA: Připravte avokádovou pomazánku podle VIDEO návodu
Nivová pomazánka
Nivová pomazánka s mascarpone
Nivová pomazánka s mozzarelou
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Cuketový kotlík
Nakládaná červená řepa
Jarní vajíčková pomazánka
Ryba z trouby: na zelenině a…
Cuketa na orientální způsob
Králík s hříbkovou omáčkou a jalovcem
"Piña Colada" ananasovo-kokosové řezy…
Bylinková krůtí (nejen) stehna na…
Dušené kuře se zeleninou (tajine /…
Omeleta s cibulí a pórkem
Mandlové vanilkové rohlíčky
Vánoční marokánky
Klasický recept na polevu na perníčky
Pudinkové cukroví
Kouzelný vaječný koňak
Pralinky s burisony
Florentýnky
Šlehačkové cukroví