Konzistence lehká, tvořená přímým prolisováním surovin. Vůně a chuť výrazná, příjemná.
RADA: Připravte avokádovou pomazánku podle VIDEO návodu
Nivová pomazánka
Nivová pomazánka s mascarpone
Nivová pomazánka s mozzarelou
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Nadívaný vepřový bůček
Rohlíčky s ořechovou náplní
Řezy Pribiňáček
Babiččin perníkový koláč s kokosem
Kuřecí řízky s klobáskou (v alobalu)
Italská rybí polévka „caciucco“
Jednoduchá pomazánka s Romadurem
Salát Rukola s cherry rajčátky a…
Pesto z medvědího česneku
Mexická tortilla se zelným salátem
Mandlové vanilkové rohlíčky
Vánoční marokánky
Klasický recept na polevu na perníčky
Pudinkové cukroví
Kouzelný vaječný koňak
Pralinky s burisony
Florentýnky
Šlehačkové cukroví