Konzistence lehká, tvořená přímým prolisováním surovin. Vůně a chuť výrazná, příjemná.
RADA: Připravte avokádovou pomazánku podle VIDEO návodu
Nivová pomazánka
Nivová pomazánka s mascarpone
Nivová pomazánka s mozzarelou
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Mojito
Cibulový koláč z pořadu "Jak na to"
Silná česneková pomazánka na…
Hruškové šátečky se skořicí
Piškotová roláda podle Lidušky
Adžika masovo-zeleninové ragú
Smažák bez prskání - sýrové placičky
Fazolové ragú se zeleninou
Bylinková krkovička na černém pivu
Mexická tortilla se zelným salátem
Mandlové vanilkové rohlíčky
Vánoční marokánky
Klasický recept na polevu na perníčky
Pudinkové cukroví
Kouzelný vaječný koňak
Pralinky s burisony
Florentýnky
Šlehačkové cukroví