Konzistence lehká, tvořená přímým prolisováním surovin. Vůně a chuť výrazná, příjemná.
RADA: Připravte avokádovou pomazánku podle VIDEO návodu
Nivová pomazánka
Nivová pomazánka s mascarpone
Nivová pomazánka s mozzarelou
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Lahodný čokoládový krém na dorty
Kaldoun
Třené houskové knedlíky (nekynuté)
Rybí pomazánka od maminy
Ovesné sušenky s jablky a čokoládou
Palačinky s jahodovým rozvarem
Krémová kapustovo-sýrová polévka
Paštika z divočáka
Čokoládová bábovka ze zakysanky
Chilli con carne
Klasická gulášová polévka
Marry Me Chicken
Nejjednodušší jablečný koláč
Perníčky
Pomazánka z pečeného česneku
Teplý salát z restované panenky
Těstoviny se smetanovou omáčkou,…
Čokoládovo-karamelový koláč