Konzistence lehká, tvořená přímým prolisováním surovin. Vůně a chuť výrazná, příjemná.
RADA: Připravte avokádovou pomazánku podle VIDEO návodu
Nivová pomazánka
Nivová pomazánka s mascarpone
Nivová pomazánka s mozzarelou
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Sojčí těstovinový salát
Šunková pomazánka - taťkova
Broskvový koláč z listového těsta
Brokolicové karbanátky II
Cuketové řezy s tvarohovým krémem a…
Pečená jehněčí kýta po středomořském…
Jablečný (hruškový) koláč s mandlovým…
Kuřecí tandoori směs se zeleninou
Biskupský chlebíček - hrnkový
Mexická tortilla se zelným salátem
Vanilkové rohlíčky - rychlé
Rumové kuličky nepečené a snadné
Klasický recept na polevu na perníčky
Linecké těsto pro začátečníky
Vaječný koňak
Šlehačkové cukroví
Těstoviny se smetanovou omáčkou,…
Klasická zelňačka