Konzistence lehká, tvořená přímým prolisováním surovin. Vůně a chuť výrazná, příjemná.
RADA: Připravte avokádovou pomazánku podle VIDEO návodu
Nivová pomazánka
Nivová pomazánka s mascarpone
Nivová pomazánka s mozzarelou
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Halušky se zelím
Oběd z papiňáku
Jedlé kaštany - pečené, vařené
Mléčná žampionová polévka
Fazole v rajské omáčce s klobásou
Cottage sardinky - pomazánka
Bylinková dýně s balkánským sýrem
Čokoládovo-ořechová vláčná bábovka /…
Feferonková pasta
Mexická tortilla se zelným salátem
Mandlové vanilkové rohlíčky
Vánoční marokánky
Klasický recept na polevu na perníčky
Pudinkové cukroví
Kouzelný vaječný koňak
Pralinky s burisony
Florentýnky
Šlehačkové cukroví