Konzistence lehká, tvořená přímým prolisováním surovin. Vůně a chuť výrazná, příjemná.
RADA: Připravte avokádovou pomazánku podle VIDEO návodu
Nivová pomazánka
Nivová pomazánka s mascarpone
Nivová pomazánka s mozzarelou
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Grilovaný hermelín
Boloňské špagety a la Krupi
Kokosová bábovka ze šlehačky
Jednoduchý švestkový koláč
Dušená mrkev v mletém mase
Jadran dort
Kouzelný vaječný koňak
Segedínský guláš - F.O.O.D.
Grilovaný květák (brokolice)
Mexická tortilla se zelným salátem
Mandlové vanilkové rohlíčky
Vánoční marokánky
Klasický recept na polevu na perníčky
Pudinkové cukroví
Pralinky s burisony
Florentýnky
Šlehačkové cukroví