Konzistence lehká, tvořená přímým prolisováním surovin. Vůně a chuť výrazná, příjemná.
RADA: Připravte avokádovou pomazánku podle VIDEO návodu
Nivová pomazánka
Nivová pomazánka s mascarpone
Nivová pomazánka s mozzarelou
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Oběd z papiňáku
Čokoládová poleva na zmrzlinu, pudink…
Kuřecí stehýnka na medu II.
Perníková buchta s jablky
Špagety s rukolou,sušenými rajčaty…
Bábovka s kysanou smetanou na plech
Chlebovky z žitné mouky (pro alergiky…
Patizonová směs - bezmasá
Okurkové smoothie
Burgundská hovězí pečeně
Mandlové vanilkové rohlíčky
Vánoční marokánky
Masarykovo cukroví
Pudinkové cukroví
Nejlepší vaječný likér
Podvodnice
Pralinky s burisony
Florentýnky