Konzistence lehká, tvořená přímým prolisováním surovin. Vůně a chuť výrazná, příjemná.
RADA: Připravte avokádovou pomazánku podle VIDEO návodu
Nivová pomazánka
Nivová pomazánka s mascarpone
Nivová pomazánka s mozzarelou
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Výborné lívance z acidofilního mléka
Masové kuličky v omáčce z Ikea
Dijonský koláč slaný - z listového…
Mazanec II.
Muffiny z žitné mouky
Nebeská Máňa
Česneková pomazánka z tvarohu
Melounové jednohubky (salát)
Tymiánové kuře s rajčaty a smetanou
15minutová česnečka
Klasická gulášová polévka
Marry Me Chicken
Nejjednodušší jablečný koláč
Perníčky
Pomazánka z pečeného česneku
Teplý salát z restované panenky
Těstoviny se smetanovou omáčkou,…
Čokoládovo-karamelový koláč