Konzistence lehká, tvořená přímým prolisováním surovin. Vůně a chuť výrazná, příjemná.
RADA: Připravte avokádovou pomazánku podle VIDEO návodu
Nivová pomazánka
Nivová pomazánka s mascarpone
Nivová pomazánka s mozzarelou
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Maďarský paprikový salát
Košíčky z ledových kaštanů
Rychlé kuřecí nudličky
Drobenkový mazanec (bochánek)
Vanilkovo-jablečná pohádka
Zeleninový salát s kuřecím masem
Hermelín / Camembert v listovém těstě
Palačinky s krémem a lesním ovocem
Zeleninová polévka s černou čočkou
Pórkový krém s gorgonzolou
Malinová vosí hnízda
Rumové kuličky nepečené a snadné
Nejlepší vaječný likér
Rafaelo kuličky
Šlehačkové cukroví
Vosí hnízda
Vláčná máslová vánočka
Ořechy s krémem