Konzistence lehká, tvořená přímým prolisováním surovin. Vůně a chuť výrazná, příjemná.
RADA: Připravte avokádovou pomazánku podle VIDEO návodu
Nivová pomazánka
Nivová pomazánka s mascarpone
Nivová pomazánka s mozzarelou
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Plněný hermelín
Kuřecí kousky ala Donald
Kotlety (řízky) v alobalu
Rebarborové muffiny
Jogurtový koláč s tvarohem
Dip z červené řepy
Gratinovaná brokolice
Plněná vepřová rolka
Čokoládové řezy se zakysanou smetanou
Bleskové kuře na paprice
Malinová vosí hnízda
Rumové kuličky nepečené a snadné
Malinové kuličky z ovesných vloček
Rafaelo kuličky
Šlehačkové cukroví
Vláčná máslová vánočka
Vosí hnízda
Ořechy s krémem