Konzistence lehká, tvořená přímým prolisováním surovin. Vůně a chuť výrazná, příjemná.
RADA: Připravte avokádovou pomazánku podle VIDEO návodu
Nivová pomazánka
Nivová pomazánka s mascarpone
Nivová pomazánka s mozzarelou
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Kuře královny Kálí
Špenátová pomazánka
Bublanina s rybízem
Pudinková buchta rychlá a slabá
Bábovka s jablky a šlehačkou
Zapečené brambory se špenátem a…
Tvarohový koláč s třešněmi III.
Česnekovo-zázvorové kuřecí (nejen)…
Vepřová panenka v hořčičné krustě
Treska s gratinovanou brokolicí a…
Malinová vosí hnízda
Rumové kuličky nepečené a snadné
Malinové kuličky z ovesných vloček
Rafaelo kuličky
Vláčná máslová vánočka
Vosí hnízda
Ořechy s krémem
Těstoviny se smetanovou omáčkou,…