Konzistence lehká, tvořená přímým prolisováním surovin. Vůně a chuť výrazná, příjemná.
RADA: Připravte avokádovou pomazánku podle VIDEO návodu
Nivová pomazánka
Nivová pomazánka s mascarpone
Nivová pomazánka s mozzarelou
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Mrkvová pomazánka na chlebíčky
Hmota Marshmallow - nahradí marcipán
Nivové placičky
Moravskoslezský bigos
Maso jako z KFC
Špaldové sušenky bez cukru
Pečené kuřecí žaludky
Paštika z uzeného lososa
Kynutý koláč s tvarohem
Gyros rýže s kuřecím masem a zeleninou
Mandlové vanilkové rohlíčky
Vánoční marokánky
Masarykovo cukroví
Pudinkové cukroví
Nejlepší vaječný likér
Podvodnice
Pralinky s burisony
Florentýnky