Konzistence lehká, tvořená přímým prolisováním surovin. Vůně a chuť výrazná, příjemná.
RADA: Připravte avokádovou pomazánku podle VIDEO návodu
Nivová pomazánka
Nivová pomazánka s mascarpone
Nivová pomazánka s mozzarelou
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Pudinková buchta rychlá a slabá
Šťavnatý citronový koláč
Kuřecí prsa na majolce
"Paličkové" cukroví - (nejen) linecké
Sedlácký guláš
Frýdecká kotleta v alobalu
Vylepšené rafaello řezy
Americký koláč s třešněmi a pudingem
Salát z grilované červené řepy s…
Těstoviny se sušenými rajčaty
Vánočka ze šesti pramenů
Vánoční jihočeský kuba
Pečené kapří hranolky s tymiánem a…
Štědrovečerní hrachová polévka
Vídeňský bramborový salát
Smažený kapr bez kostí
Jemná rybí polévka
Těstoviny se smetanovou omáčkou,…