Konzistence lehká, tvořená přímým prolisováním surovin. Vůně a chuť výrazná, příjemná.
RADA: Připravte avokádovou pomazánku podle VIDEO návodu
Nivová pomazánka
Nivová pomazánka s mascarpone
Nivová pomazánka s mozzarelou
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Skvělá kynutá ořechová bábovka nebo…
Marcipán ze sušeného mléka
Hromádkový smetanovo-tvarohový koláč
Květákovo-vločková polévka s vejcem
Kakaovo-tvarohový dort
Švestkový štrůdl
Velikonoční beránek dle časopisu F.O…
Kuřecí prsa na žampionech s rýží
Sýrovo-šunková pomazánka
Kuře ve smetanové omáčce s parmazánem
Mandlové vanilkové rohlíčky
Vánoční marokánky
Masarykovo cukroví
Pudinkové cukroví
Nejlepší vaječný likér
Podvodnice
Pralinky s burisony
Florentýnky