Konzistence lehká, tvořená přímým prolisováním surovin. Vůně a chuť výrazná, příjemná.
RADA: Připravte avokádovou pomazánku podle VIDEO návodu
Nivová pomazánka
Nivová pomazánka s mascarpone
Nivová pomazánka s mozzarelou
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Zákusek chudých
Ořechové řezy medové
Bramborový špíz s česnekovo-sýrovou…
Cuketovo - smetanová omáčka na fusilli
Nejen kuřecí s kari a pórkem - minutka
Rybízový koláč s tvarohem a drobenkou
Domácí pizza I.
Banánovo - čokoládové řezy
Čokoládový dort V.
Gyros rýže s kuřecím masem a zeleninou
Vláčná máslová vánočka
Malinová vosí hnízda
Rafaelo kuličky
Nejlepší vaječný likér
Šlehačkové cukroví
Vosí hnízda
Ořechy s krémem
Kakaové išelky