Konzistence lehká, tvořená přímým prolisováním surovin. Vůně a chuť výrazná, příjemná.
RADA: Připravte avokádovou pomazánku podle VIDEO návodu
Nivová pomazánka
Nivová pomazánka s mascarpone
Nivová pomazánka s mozzarelou
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Salát z mozzarelly a rajčat
Těstovinový salát se zeleninou, masem…
Lívance a la Jamie Oliver
Gyros s tzatziky
Mrkvová pomazánka extra
Rýžový nákyp s broskvemi
Dukátové buchtičky s krémem
Třešňový dort s mákem
Krůtí roláda pečená se švestkami
Bleskové kuře na paprice
Malinová vosí hnízda
Rumové kuličky nepečené a snadné
Malinové kuličky z ovesných vloček
Rafaelo kuličky
Šlehačkové cukroví
Vláčná máslová vánočka
Vosí hnízda
Ořechy s krémem