Konzistence lehká, tvořená přímým prolisováním surovin. Vůně a chuť výrazná, příjemná.
RADA: Připravte avokádovou pomazánku podle VIDEO návodu
Nivová pomazánka
Nivová pomazánka s mascarpone
Nivová pomazánka s mozzarelou
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Šafránová rýže
Kuřecí nudličky s Nivou a šunkou
Krupicovo-tvarohový koláč s ovocem
Rybí pomazánka od maminy
Kyprý jablkový koláč
"Čína" se sojovým masem a kedlubnou
Zapečený lilek 3
Čokoládové suflé bez lepku
"Patizoňáčky" - bramboráky z patizonu
Treska s gratinovanou brokolicí a…
Mandlové vanilkové rohlíčky
Vánoční marokánky
Masarykovo cukroví
Pudinkové cukroví
Nejlepší vaječný likér
Podvodnice
Pralinky s burisony
Florentýnky