Konzistence lehká, tvořená přímým prolisováním surovin. Vůně a chuť výrazná, příjemná.
RADA: Připravte avokádovou pomazánku podle VIDEO návodu
Nivová pomazánka
Nivová pomazánka s mascarpone
Nivová pomazánka s mozzarelou
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Alláhova směs
Listový závin se špenátem a…
Karamelové řezy s mandlemi
Cuketový krém (polévka)
Česnekovo-žampionové masíčko: minutka
Rychlá perníková roláda
Dýňová bábovka - dvoubarevná
Kuřecí stehna na medu s jablky
Cuketa se šunkou
Středomořská čočková polévka
Mandlové vanilkové rohlíčky
Vánoční marokánky
Masarykovo cukroví
Pudinkové cukroví
Kouzelný vaječný koňak
Podvodnice
Pralinky s burisony
Florentýnky