Konzistence lehká, tvořená přímým prolisováním surovin. Vůně a chuť výrazná, příjemná.
RADA: Připravte avokádovou pomazánku podle VIDEO návodu
Nivová pomazánka
Nivová pomazánka s mascarpone
Nivová pomazánka s mozzarelou
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Žluté řezy se sněhem
Losos na špenátové peřince
Špagety s kuřecím masem, žampiony a…
Boloňský guláš na zítra
Kokosové kari s krůtími prsíčky
Kávový dort (řez) s pudinkem
Čočková polévka s klobásou a zeleninou
Kefírovo-kokosové řezy: Eskymo po…
Lembas (Elfí chléb)
Středomořská čočková polévka
Mandlové vanilkové rohlíčky
Vánoční marokánky
Masarykovo cukroví
Pudinkové cukroví
Kouzelný vaječný koňak
Podvodnice
Pralinky s burisony
Florentýnky