Konzistence lehká, tvořená přímým prolisováním surovin. Vůně a chuť výrazná, příjemná.
RADA: Připravte avokádovou pomazánku podle VIDEO návodu
Nivová pomazánka
Nivová pomazánka s mascarpone
Nivová pomazánka s mozzarelou
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Plněný hermelín
Ravioli s náplní
Salát se sýrovo-bylinkovou zálivkou
Houstičky z domácí pekárny
Banánovo-jahodový dort
Grilovaná nebo pečená špeková zelenina
Pečený pstruh s holandskou omáčkou
Jablečné / Hruškové kynuté knedlíky
Univerzální fíková barbecue marináda
Maďarský guláš
Jablečná buchta
Kulajda
Kotlety s ořechy a smaženou cibulkou
Americké lívance
Bramborový salát s čočkou a pečenou…
Makovec se švestkami
Huevos rancheros
Vanilkový cheesecake