Konzistence lehká, tvořená přímým prolisováním surovin. Vůně a chuť výrazná, příjemná.
RADA: Připravte avokádovou pomazánku podle VIDEO návodu
Nivová pomazánka
Nivová pomazánka s mascarpone
Nivová pomazánka s mozzarelou
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Selské sendviče
Pravý upírský bramborák
Celozrnný chléb z domácí pekárny
Pomazánka z tresčích jater II.
Vanilkovo-jablečná pohádka
Květáková polévka s brokolicí
Slaný koláč se špenátem a kozím sýrem
"Tataráček" z Romadůru
Letní salát s mozzarellou
Zapečené těstoviny se zeleninou a…
Americké lívance
Brokolicová polévka se smetanou
Čevabčiči
Bramborový salát s čočkou a pečenou…
Kulajda
Jablečná buchta
Makovec se švestkami
Huevos rancheros