Konzistence lehká, tvořená přímým prolisováním surovin. Vůně a chuť výrazná, příjemná.
RADA: Připravte avokádovou pomazánku podle VIDEO návodu
Nivová pomazánka
Nivová pomazánka s mascarpone
Nivová pomazánka s mozzarelou
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Špagety s bazalkou
Krůtí medailonky na zelenině
Opilé řezy
Mexická polévka - Sopa de Tortilla
Žampionový salát pro mlsné
Zapečené sýrovo-paprikové rohlíky …
Luigiho zeleninové rizoto na italský…
Kávovo-ořechový dort (korpus) -…
Kávovo-ořechová roláda
Kotlety s ořechy a smaženou cibulkou
Kuřecí prsa na kari se smetanou
Ostružinový koláč s broskvemi
Cuketové bramboráky
Tabouleh
Zapečená plněná rajčata
Bublanina s ostružinami
Vanilkový cheesecake
Šopský salát