Konzistence lehká, tvořená přímým prolisováním surovin. Vůně a chuť výrazná, příjemná.
RADA: Připravte avokádovou pomazánku podle VIDEO návodu
Nivová pomazánka
Nivová pomazánka s mascarpone
Nivová pomazánka s mozzarelou
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Kuřecí prsa v nivové omáčce
Australská čokoládová buchta z…
Marokánky s ovesnými vločkami
Jehněčí pečeně s opékanými brambory a…
Penne s tuňákem a kukuřicí
Krůtí s rýžovými nudlemi
Švestková žemlovka
Jahodová roláda II. - rychle a chutně
Kýta v žampionové omáčce
Maďarský guláš
Jablečná buchta
Kulajda
Kotlety s ořechy a smaženou cibulkou
Americké lívance
Bramborový salát s čočkou a pečenou…
Makovec se švestkami
Huevos rancheros
Vanilkový cheesecake