Konzistence lehká, tvořená přímým prolisováním surovin. Vůně a chuť výrazná, příjemná.
RADA: Připravte avokádovou pomazánku podle VIDEO návodu
Nivová pomazánka
Nivová pomazánka s mascarpone
Nivová pomazánka s mozzarelou
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Pohanková pomazánka
Čočková polévka s rajčaty
Tvarohová pomazánka extra
Chleba s křupavou kůrkou
Sedlácké karé (kotleta) - minutka
Hřibová čalamáda tety Liduš
Česneková pomazánka z červené řepy a…
Jemné lívance z acidofilního mléka -…
Palačinky s krémem a lesním ovocem
Kotlety s ořechy a smaženou cibulkou
Kuřecí prsa na kari se smetanou
Ostružinový koláč s broskvemi
Cuketové bramboráky
Tabouleh
Zapečená plněná rajčata
Bublanina s ostružinami
Vanilkový cheesecake
Šopský salát