Konzistence lehká, tvořená přímým prolisováním surovin. Vůně a chuť výrazná, příjemná.
RADA: Připravte avokádovou pomazánku podle VIDEO návodu
Nivová pomazánka
Nivová pomazánka s mascarpone
Nivová pomazánka s mozzarelou
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Velikonoční beránek
Tvarohový mřížkový koláč II.
Pařížský dort - Harlekýn
Škvarková pomazánka s Moravankou
Hrníčkové knedlíky
Kuře s kysanou smetanou
Pečená vepřová žebírka
Tvarohová bábovka se švestkami - ,…
Jogurtové kuřecí (krůtí) řízky -…
Řecký salát s cizrnou
Cuketové hranolky
Kapie plněné kuřecím masem
Ostružiny s mandlovou drobenkou
Ratatouille
Krémová polévka s fazolkami a koprem
Vanilkový cheesecake
Huevos rancheros
Houbová omáčka s bramborovými buchtami