Konzistence lehká, tvořená přímým prolisováním surovin. Vůně a chuť výrazná, příjemná.
RADA: Připravte avokádovou pomazánku podle VIDEO návodu
Nivová pomazánka
Nivová pomazánka s mascarpone
Nivová pomazánka s mozzarelou
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Smažená plněná vejce
Tvarohová vánočka
Nadívaná kuřecí, kachní nebo krůtí…
Plněné papriky II.
Rychlé kuře s bramborem
Smaženice z jelítka (tmavého prejtu)
Vepřové na pomerančích
Bůčkové výpečky se zázvorem, aneb…
"Piña Colada" ananasovo-kokosové řezy…
Houbové ragú s nudlemi
Dršťková z bedel
Vepřové s mrkví, hráškem a…
Jablka v těstíčku s vanilkovou omáčkou
Nakládané houbičky
Mexická tortilla se zelným salátem
Jablkový koláč s drobenkou
Bramboračka s bylinkovými noky
Vanilkový cheesecake