Konzistence lehká, tvořená přímým prolisováním surovin. Vůně a chuť výrazná, příjemná.
RADA: Připravte avokádovou pomazánku podle VIDEO návodu
Nivová pomazánka
Nivová pomazánka s mascarpone
Nivová pomazánka s mozzarelou
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Smažené plněné kapustové listy …
Dýňová polévka s bramborem a dýňovými…
Hlíva v těstíčku
Kokosový piškot - korpus
Cuketové nudle se sýrovou omáčkou
Bramborovo-pórková polévka
Pečený čaj - hruškový
Jogurtový koláč z třeného těsta s…
Uzena polévka se zeleninou a…
Zapečené noky s rajčaty a mletým masem
Jablečná buchta
Kulajda
Kotlety s ořechy a smaženou cibulkou
Americké lívance
Bramborový salát s čočkou a pečenou…
Makovec se švestkami
Huevos rancheros
Vanilkový cheesecake