Konzistence lehká, tvořená přímým prolisováním surovin. Vůně a chuť výrazná, příjemná.
RADA: Připravte avokádovou pomazánku podle VIDEO návodu
Nivová pomazánka
Nivová pomazánka s mascarpone
Nivová pomazánka s mozzarelou
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Pomazánka na chlebíčky
Pomazánka z tresčích jater II.
Bleskový koláč s tuňákem a rajčátky
Dančí kýta na pivu
Filety po italsku
Domácí lučina
Kiwi smoothie
Pečené kuře s rýží
Těstoviny (nejen) s krevetami a…
Těstoviny s pečenými rajčaty, cuketou…
Bleskové kuře na paprice
Bublanina s ostružinami
Kuřecí prsa na kari se smetanou
Šopský salát
Vanilkový cheesecake
Houbová omáčka s bramborovými buchtami
Makovec se švestkami