Konzistence lehká, tvořená přímým prolisováním surovin. Vůně a chuť výrazná, příjemná.
RADA: Připravte avokádovou pomazánku podle VIDEO návodu
Nivová pomazánka
Nivová pomazánka s mascarpone
Nivová pomazánka s mozzarelou
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Sýrové rohlíčky s česnekem
Cizrnová polévka s řapíkatým celerem
Kuřecí nudličky na nivě
Vepřové maso s paprikou a rajčaty
Maso zapékané s cuketou a nivou
Velikonoční nádivka dle časopisu F.O…
Česneková krkovička na tymiánových…
Rizoto s hlívou
Univerzální fíková barbecue marináda
Těstoviny se sušenými rajčaty
Jablečná buchta
Kulajda
Kotlety s ořechy a smaženou cibulkou
Americké lívance
Bramborový salát s čočkou a pečenou…
Makovec se švestkami
Huevos rancheros
Vanilkový cheesecake