Konzistence lehká, tvořená přímým prolisováním surovin. Vůně a chuť výrazná, příjemná.
RADA: Připravte avokádovou pomazánku podle VIDEO návodu
Nivová pomazánka
Nivová pomazánka s mascarpone
Nivová pomazánka s mozzarelou
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Likér z máty peprné
Borůvkový koláč s ořechovou posypkou
Rychlí šneci
Švestkové knedlíky II.
Gulášová polévka po anglicku
Voňavý králík nebo kuře - s nádivkou
Výborný kuřecí salát II.
Masové kostky (nudličky) v paprikovo…
El Paso Kořenící směs na fajitas…
Čočka na kyselo
Jablečná buchta
Kulajda
Kotlety s ořechy a smaženou cibulkou
Americké lívance
Bramborový salát s čočkou a pečenou…
Makovec se švestkami
Huevos rancheros
Vanilkový cheesecake