Konzistence lehká, tvořená přímým prolisováním surovin. Vůně a chuť výrazná, příjemná.
RADA: Připravte avokádovou pomazánku podle VIDEO návodu
Nivová pomazánka
Nivová pomazánka s mascarpone
Nivová pomazánka s mozzarelou
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Krkovička jako bramboráková
Kachna bez práce
Vanilkovo-jablečná pohádka
Rychlé chuťovky nejen ke kávě
Vepřová kýta s červenýma fazolema
"Dietní" řízečky se šťouchanými…
Bramborové šišky se zelím a kuřetem -…
Americký koláč s třešněmi a pudingem
Čokoládová buchta z remosky
Čočka na kyselo
Americké lívance
Brokolicová polévka se smetanou
Čevabčiči
Bramborový salát s čočkou a pečenou…
Kulajda
Jablečná buchta
Makovec se švestkami
Huevos rancheros