Konzistence lehká, tvořená přímým prolisováním surovin. Vůně a chuť výrazná, příjemná.
RADA: Připravte avokádovou pomazánku podle VIDEO návodu
Nivová pomazánka
Nivová pomazánka s mascarpone
Nivová pomazánka s mozzarelou
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Špagety sypané česnekem
Bavorské vdolečky
Jednoduché kokosky
Fazolková polévka II.
Mrkvový dort s tvarohovým krémem
Dušená mrkev s džusem, bez jíšky
Achillova pikantní křidýlka
Pudinkové řezy čtyř barev se…
Slaný koláč z křehkého těsta (quiche)
Srbské rizoto
Americké lívance
Brokolicová polévka se smetanou
Čevabčiči
Bramborový salát s čočkou a pečenou…
Kulajda
Jablečná buchta
Makovec se švestkami
Huevos rancheros