Konzistence lehká, tvořená přímým prolisováním surovin. Vůně a chuť výrazná, příjemná.
RADA: Připravte avokádovou pomazánku podle VIDEO návodu
Nivová pomazánka
Nivová pomazánka s mascarpone
Nivová pomazánka s mozzarelou
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Vynikající zmrzlinový pohár
Tvarohový závin
Bramborová buchta slaná
Bramborovo-dýňové placičky
Míchaná vejce (nejen) s romadůrem…
Okurkový salát na uskladnění
Barevný paprikový salát s cibulí -…
Šneci z listového těsta se zelím -…
Hovězí po burgunsku
Čočka na kyselo
Jablečná buchta
Kulajda
Kotlety s ořechy a smaženou cibulkou
Americké lívance
Brokolicová polévka se smetanou
Bramborový salát s čočkou a pečenou…
Čevabčiči
Makovec se švestkami