Konzistence lehká, tvořená přímým prolisováním surovin. Vůně a chuť výrazná, příjemná.
RADA: Připravte avokádovou pomazánku podle VIDEO návodu
Nivová pomazánka
Nivová pomazánka s mascarpone
Nivová pomazánka s mozzarelou
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Rybí pomazánka s avokádem
Kuřecí závitky - křehké a šťavnaté
Vařený krém do cukroví a řezů
Vepřová pečeně s dušeným zelím a…
Chili (chilli) con carne
Muffiny s lentilkami
Guláš s hlívou ústřičnou
Kuřecí stehna v rajčatové marinádě
Švestkové muffiny s mákem (hrnkový…
Plněné papriky podle časopisu F.O.O.D.
Švestkový koláč s drobenkou bez kynutí
Domácí kečup
Klasické lečo
Cuketové bramboráky
Švestková povidla bez míchání
Nepečený ovocný dort
Houbová omáčka s bramborovými buchtami
Originální řecké tzatziki