Konzistence lehká, tvořená přímým prolisováním surovin. Vůně a chuť výrazná, příjemná.
RADA: Připravte avokádovou pomazánku podle VIDEO návodu
Nivová pomazánka
Nivová pomazánka s mascarpone
Nivová pomazánka s mozzarelou
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Halušky
Jogurtové řezy
Česnekovo-sýrová krémová polévka
Buchty kynuté
Květákové placičky se šunkou
Rychlá perníková roláda
Rajčatovo-paprikový salát
Slaný koláč z křehkého těsta (quiche)
Dušené maso (nejen) na špeku s…
Topinky s houbami a čedarem
Švestkový koláč s drobenkou bez kynutí
Domácí kečup
Klasické lečo
Cuketové bramboráky
Švestková povidla bez míchání
Nepečený ovocný dort
Houbová omáčka s bramborovými buchtami
Originální řecké tzatziki