Konzistence lehká, tvořená přímým prolisováním surovin. Vůně a chuť výrazná, příjemná.
RADA: Připravte avokádovou pomazánku podle VIDEO návodu
Nivová pomazánka
Nivová pomazánka s mascarpone
Nivová pomazánka s mozzarelou
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Plněná krůtí pečeně
Šafránová rýže
Smažené sýrové placičky
Nanukové Řezy podle babičky Marušky
Olomoucká pomazánka s mascarpone -…
Pečené kuře s rýží
Pravá Hoisin čína s nudlemi
Kynutý koláč s tvarohem
Pikantní jogurtová marináda na kuře
Francouzské brambory podle časopisu F…
Pravé maďarské lečo
Cuketová polévka s mátou a hráškem
Švestková povidla
Švestkový koláč s vanilkovým krémem
Roláda s mletým masem a zeleninou
Cuketovomrkvové placky
Kelímkový jogurtový koláč s ovocem
Cukeťák z trouby