Konzistence lehká, tvořená přímým prolisováním surovin. Vůně a chuť výrazná, příjemná.
RADA: Připravte avokádovou pomazánku podle VIDEO návodu
Nivová pomazánka
Nivová pomazánka s mascarpone
Nivová pomazánka s mozzarelou
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Bílkový chlebíček
Léčivý med malé vyděračky
Vánoční chlebíček ze zbylých bílků
Piškotové řezy po padesáté
Turecký chléb Ramadan Pide (Ramazan…
Bramborový salát s řepou
Citronový koláč dle časopisu F.O.O.D.
Holandské řízky - smetanové
Dušená červená řepa / zelí z řepy
Marinované řecké kuře
Švestkový koláč s drobenkou bez kynutí
Domácí kečup
Klasické lečo
Cuketové bramboráky
Švestková povidla bez míchání
Nepečený ovocný dort
Houbová omáčka s bramborovými buchtami
Originální řecké tzatziki