Konzistence lehká, tvořená přímým prolisováním surovin. Vůně a chuť výrazná, příjemná.
RADA: Připravte avokádovou pomazánku podle VIDEO návodu
Nivová pomazánka
Nivová pomazánka s mascarpone
Nivová pomazánka s mozzarelou
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Kuřecí čtvrtky po pražsku
Voňavý králík nebo kuře - s nádivkou
Fazolová gulášovka s uzeným masem
Piškotovo-vanilková bublanina s…
Dušená mrkev s džusem, bez jíšky
Játrové knedlíčky mojí babičky
Vaječné placičky se sýrem a šunkou
Perník s čokoládou a kokosem
Proužky portobello ve strouhance
Ratatouille IV.
Švestkový koláč s drobenkou bez kynutí
Domácí kečup
Klasické lečo
Cuketové bramboráky
Švestková povidla bez míchání
Nepečený ovocný dort
Houbová omáčka s bramborovými buchtami
Originální řecké tzatziki