Konzistence lehká, tvořená přímým prolisováním surovin. Vůně a chuť výrazná, příjemná.
RADA: Připravte avokádovou pomazánku podle VIDEO návodu
Nivová pomazánka
Nivová pomazánka s mascarpone
Nivová pomazánka s mozzarelou
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Štafetky
Hromádkový smetanovo-tvarohový koláč
Nádivka do kuřete, kachny, husy a…
Falešný tatarák z uzeniny
Křehké jablkovo-tvarohové řezy
Pudinkové lívanečky (DUKAN)
Domácí jablečný závin (štrůdl)
Sýrovo-smetanové zapékané řízky
Kuře pečené s jablky
Cuketové placky
Švestková povidla
Pravé maďarské lečo
Cukeťák z trouby
Švestkový koláč s vanilkovým krémem
Roláda s mletým masem a zeleninou
Cuketovomrkvové placky
Kelímkový jogurtový koláč s ovocem
Nepečený ovocný dort