Konzistence lehká, tvořená přímým prolisováním surovin. Vůně a chuť výrazná, příjemná.
RADA: Připravte avokádovou pomazánku podle VIDEO návodu
Nivová pomazánka
Nivová pomazánka s mascarpone
Nivová pomazánka s mozzarelou
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Cordon bleu se sýrem a šunkou
Drobenkový tvarohový dort
Marmeláda z bezinek a jablek
Ořešáci - ořechy v karamelu -…
Vanilkové rohlíčky z lískových oříšků
Brokolicová (květáková) roláda
Drožďové knedlíčky - kořeněné
Oreo muffiny
Smetanovo - čokoládový dort
Nudle s arašídovou omáčkou a krůtím…
Meruňkové knedlíky - kynuté
Buřty na pivě
Rybízový koláč jako od babičky
Znojemské okurky
Cuketové placky bez lepku
Zapečené brambory s masem a smetanou
Chalupářské poháry
Kelímkový jogurtový koláč s ovocem