Konzistence lehká, tvořená přímým prolisováním surovin. Vůně a chuť výrazná, příjemná.
RADA: Připravte avokádovou pomazánku podle VIDEO návodu
Nivová pomazánka
Nivová pomazánka s mascarpone
Nivová pomazánka s mozzarelou
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Gulášová polévka II.
Zapečený bulgur
Smetanová pórková polévka s bramborem
Čočka na kyselo - salát
Hlávkové zelí na pivu
Zeleninový salát s cottage sýrem
Tvarohové šátečky (závin) s rebarborou
Jednoduchý těstovinový salát / příloha
Těstovinový salát s kukuřicí a tuňákem
Cuketové placky
Švestkové knedlíky z bramborového…
Klasické lečo
Domácí kečup
Cuketové bramboráky
Švestková povidla bez míchání
Houbová omáčka s bramborovými buchtami
Nepečený ovocný dort
Švestkový koláč s drobenkou bez kynutí