Konzistence lehká, tvořená přímým prolisováním surovin. Vůně a chuť výrazná, příjemná.
RADA: Připravte avokádovou pomazánku podle VIDEO návodu
Nivová pomazánka
Nivová pomazánka s mascarpone
Nivová pomazánka s mozzarelou
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Květáková polévka II.
Rebarborová buchta
Kremrole s vanilkovo-nugátovým krémem
Čokoládový koláč "kokoska"
Brownies - vláčné a kypré :-)
Houbový kuskus - rychle a chutně
Dušené mleté maso se žampióny
Kompot z hroznového vína
Zapečené brambory s kuřecím masem
Ratatouille IV.
Švestkový koláč s drobenkou bez kynutí
Domácí kečup
Klasické lečo
Cuketové bramboráky
Švestková povidla bez míchání
Nepečený ovocný dort
Houbová omáčka s bramborovými buchtami
Originální řecké tzatziki