Konzistence lehká, tvořená přímým prolisováním surovin. Vůně a chuť výrazná, příjemná.
RADA: Připravte avokádovou pomazánku podle VIDEO návodu
Nivová pomazánka
Nivová pomazánka s mascarpone
Nivová pomazánka s mozzarelou
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Ořechovo-ananasová buchta
Bramborový špíz s česnekovo-sýrovou…
Co se zbylou rýží?
Marokánky IV.
Česnekové závitky se slaninou v omáčce
Nepečené Cake Pops
Makovník, Makovec
Vepřová panenka v hořčičné krustě
Bramborový salát s okurkou a koprem
Francouzské brambory podle časopisu F…
Švestková povidla
Pravé maďarské lečo
Cukeťák z trouby
Švestkový koláč s vanilkovým krémem
Roláda s mletým masem a zeleninou
Cuketovomrkvové placky
Kelímkový jogurtový koláč s ovocem
Nepečený ovocný dort