Konzistence lehká, tvořená přímým prolisováním surovin. Vůně a chuť výrazná, příjemná.
RADA: Připravte avokádovou pomazánku podle VIDEO návodu
Nivová pomazánka
Nivová pomazánka s mascarpone
Nivová pomazánka s mozzarelou
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Zapékaná kapusta
Zelný salát III.
Špenátový závin se špenátem, slaninou…
Křehké jablkovo-tvarohové řezy
Lučinovo-nivová pomazánka
Placičky z brokolice a cukety
Perníkové řezy s marcipánovým krémem
Listové šátečky (závin) se špenátem
Vepřová kýta na rajčatech
Houbová frittata s rajčaty
Kuřecí prsa na kari se smetanou
Ostružinový koláč s broskvemi
Cuketové bramboráky
Tabouleh
Zapečená plněná rajčata
Bublanina s ostružinami
Vanilkový cheesecake
Šopský salát