Konzistence lehká, tvořená přímým prolisováním surovin. Vůně a chuť výrazná, příjemná.
RADA: Připravte avokádovou pomazánku podle VIDEO návodu
Nivová pomazánka
Nivová pomazánka s mascarpone
Nivová pomazánka s mozzarelou
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Šklebíci z listového těsta
Úžasná vajíčková pomazánka
Vepřové plátky zapečené s cuketou
Jedlé kaštany - pečené, vařené
Banánové řezy s vanilkovým krémem
Česneková surimi (krabí) pomazánka
Večeře z jednoho plechu
Španělská paella krok za krokem
Plněné papriky s knedlíkem
Houbová frittata s rajčaty
Kuřecí prsa na kari se smetanou
Ostružinový koláč s broskvemi
Cuketové bramboráky
Tabouleh
Zapečená plněná rajčata
Bublanina s ostružinami
Vanilkový cheesecake
Šopský salát