Konzistence lehká, tvořená přímým prolisováním surovin. Vůně a chuť výrazná, příjemná.
RADA: Připravte avokádovou pomazánku podle VIDEO návodu
Nivová pomazánka
Nivová pomazánka s mascarpone
Nivová pomazánka s mozzarelou
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
All exclusive s jahodami
Tortilla plněná mletým masem
Rychlý koláč s broskvemi a tvarohem
Jednoduché rajčatové těstoviny s…
Bramborové placky (nejen) se zelím
Těstoviny se sýrovou omáčkou zapečené
Těstoviny po Italsku
Thajské žluté zeleninové karí
Škvarkové pečivo - housky, šneci,…
Kuře na paprice
Dýňová polévka s hruškami
Houbová omáčka II.
Krupicový dezert se švestkovým…
Topinky se smaženicí
Nepečený jablkový dort
Kuře ve smetanové omáčce s parmazánem
Houbový guláš
Vanilkový cheesecake