Konzistence lehká, tvořená přímým prolisováním surovin. Vůně a chuť výrazná, příjemná.
RADA: Připravte avokádovou pomazánku podle VIDEO návodu
Nivová pomazánka
Nivová pomazánka s mascarpone
Nivová pomazánka s mozzarelou
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Kuřecí směs na houbách
Kuřecí prsa v hořčičné omáčce
Bábovka "perníková"
Palačinky s tvarohem a čokoládou
Hraběnčin rebarborový koláč
Bramborové knedlíky se švestkami
Jablíčka v županu se žloutkovým krémem
Pikantní vepřové se smaženou rýží
Cuketová nádivka (nákyp) s uzeným…
Kuře na paprice
Dýňová polévka s hruškami
Houbová omáčka II.
Krupicový dezert se švestkovým…
Topinky se smaženicí
Nepečený jablkový dort
Kuře ve smetanové omáčce s parmazánem
Houbový guláš
Vanilkový cheesecake