Konzistence lehká, tvořená přímým prolisováním surovin. Vůně a chuť výrazná, příjemná.
RADA: Připravte avokádovou pomazánku podle VIDEO návodu
Nivová pomazánka
Nivová pomazánka s mascarpone
Nivová pomazánka s mozzarelou
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Houbová směs na topinky
Lasagne - jednoduché, rychlé, báječné
Dušené hovězí s mrkví a fazolkami
Steak z roštěnce s bylinkovým máslem
Holandské řízky s nivou
Tvarohový řez
Zapečené sýrovo-paprikové rohlíky …
Broskvové (meruňkové) muffiny
Grilovaný řapíkatý celer
Zapečené těstoviny se zeleninou a…
Americké lívance
Brokolicová polévka se smetanou
Čevabčiči
Bramborový salát s čočkou a pečenou…
Makovec se švestkami
Huevos rancheros
Vanilkový cheesecake
Hrušková povidla