Konzistence lehká, tvořená přímým prolisováním surovin. Vůně a chuť výrazná, příjemná.
RADA: Připravte avokádovou pomazánku podle VIDEO návodu
Nivová pomazánka
Nivová pomazánka s mascarpone
Nivová pomazánka s mozzarelou
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Ořechová bábovka III.
Anglické zázvorové sušenky
Makový závin s višněmi
Marcipánová hmota falešná (varna)
Šopský salát II.
Šťavnatá hovězí roláda s mletým masem
Slaný koláč z listového těsta
Pravý vídeňský řízek podle šéfkuchaře…
Čokoládová buchta z remosky
Francouzské brambory s pórkem
Šakšuka v praprikách
Cuketové hranolky
Ostružiny s mandlovou drobenkou
Ratatouille
Cuketová bábovka
Kuřecí prsa Caprese
Krémová polévka s fazolkami a koprem
Vanilkový cheesecake