Konzistence lehká, tvořená přímým prolisováním surovin. Vůně a chuť výrazná, příjemná.
RADA: Připravte avokádovou pomazánku podle VIDEO návodu
Nivová pomazánka
Nivová pomazánka s mascarpone
Nivová pomazánka s mozzarelou
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Mouřeníny
Slaný závin s plísňovým sýrem
Babiččin koláč
Máslový ležák proti depresi
Lehká jogurtová buchta s ovocem,…
Smetanová koprová polévka s fazolkami…
Rajčatový krém z čerstvých rajčat
Špenátové palačinky se špenátovou…
Hovězí šuej ču
Francouzské brambory s pórkem
Cuketové hranolky
Kapie plněné kuřecím masem
Ostružiny s mandlovou drobenkou
Ratatouille
Krémová polévka s fazolkami a koprem
Cuketová bábovka
Vanilkový cheesecake
Huevos rancheros